Boka express
Skola online Skola online

Minisvit Bastu
4-bäddar

  • Minisvit Bastu
  • Minisvit Bastu
  • Minisvit Bastu
  • Minisvit Bastu

Rum på våning 4 med privat bastu

RumsfaktaDusch:TrueTv:TrueBastu:TrueHårtork:TrueInternet:TrueTorkskåp:True

På översta planet finns några exklusiva rum på 40m2 med 4 bäddar och privat bastuloft. På loftet finns även en extra dusch. Rummen finns i olika utföranden. Bilderna är exempel. Olika utföranden finns på rummens taklösning.

Alla dessa rum är anpassade för en skidåkande familj med golvvärme i hall och badrum samt torkskåp för blöta skidkläder. Rummen har dusch, wc och tv. Som en extra bekvämlighet har vi placerat ytterligare ett handfat utanför badrummet. Alla rum har bekväma kvalitetssängar. För alla boendegäster finns fritt trådlöst och trådburet internet på rummet. Frukost ingår alltid.

 
För bokning:

Välj weekend (torsdag-söndag) eller kortvecka (söndag-torsdag). Vid kortare vistelse t.ex. fredag-söndag gäller de prisvärda weekend- och kortveckopriserna.
Enstaka nätter är bokningsbara i mån av plats 6 dagar innan ankomst med undantag för fredag natt som släpps 5 dagar innan ankomst. (Fredag och lördag natt finns bokningsbara söndagen innan ankomst.) Under sön-tors v. 2-6 & 11-13 är enstaka nätter alltid bokningsbara.

För att söka och boka boende se Boka Express.

(Det tillkommer 200 kr för ett rum mot backen)