Boka express
Skola online Skola online

Din Friluftsdag

Att åka på sin första skidresa kan vara spännande både för dig som elev och dina föräldrar.
För att få en riktigt härlig upplevelse är det bra att i god tid före resan planera och förbereda sig hemma.

Inför Friluftsdagen

När skolan har bokat in ett datum för sin skidresa så kan den ansvarige läraren välja att låta eleverna boka och betala direkt via vår webbsida. Läraren sköter all information till elever och föräldrar och håller kontakten med Romme Alpin fram till resdagen.

Skola Online - webbokningen

Eleverna får ett lösenord av läraren och kan själva eller tillsammans med en förälder logga in på skolbokningssidan för att göra sin bokning.

När det närmar sig

Se över din utrustning. Om du saknar något så finns det att hyra. Tänk igenom så att ni packar med er varma kläder, mössa och vantar .Hjälm är både tufft, varmt och säkert. Gå gärna in på vår webbsida. Där kan du följa våra webbkameror eller titta på vår pistkarta och se en kort film om nedfarterna så känner du dig hemma när du kommer hit.

På Friluftsdagen

Tidigt på morgonen träffas alla på skolans gemensamma samlingsplats. Kontrollera med er lärare vilken tid och plats ni har samling inför er resa. När ni anländer till Romme Alpin hjälper vi till och tar emot er så att ni får bästa start på dagen. Om er skola har förbokat skidskola så inleds dagen för de elever som ska delta gemensamt.
Efter skiddagen samlas skolan åter vid bussen på uppgjord tid för att åter åka hemåt. Några timmars avkoppling i bussen och vips så är ni hemma i er hemstad igen till kvällen.

Vi på Romme Alpin ser fram emot att möta just dig i vinter!