Boka express
Skola online Skola online

Fast Food

Fast Food

Detta är våra avdelningar som serverar enklare mat men fortfarande med kvalité.

Våffelstugan
I Våffelstugan på snöbergets topp serverar vi stora dagar mer än 1000 våfflor som är gjorda från grunden tillsammans med hemkokt sylt. Vi serverar även enklare rätter över disk i stora volymer. Vi söker dig som är serviceinriktad, trivs i ett stort team & som gillar att arbeta i ett högt tempo.
Arbetsuppgifter är väldigt varierande och innefattar allt från våffelgräddning till kassaförsäljning, diskplock, städ & förberedelser. Här jobbar vi för det mesta dagtid men även kvällar förekommer
Kvalifikationer: du ska kunna vara flexibel.  Vi ser gärna dig som gillar utmaningar att söka och bli en del av vårt team.

Wärdshuset
I vårt Wärdshus serverar vi hemlagad husmanskost över disk. Här kommer gästen fram just till dig & beställer sin mat. Vi ser gärna dig som verkligen gillar att vara ansiktet utåt att söka.
Arbetsuppgifter är varierande. Några exempel är kassahantering, utlämning av mat, diskplock & förberedelser. Kvalifikationer: Du ska vilja vara en del av vårt team och kunna vara flexibel. Här jobbar vi dagtid men du ska vara flexibel att kunna jobba kväll. Vi ser gärna dig som gillar utmaningar att söka och bli en del av vårt team.

Värmestugan

I vår nybyggda Värmestuga finns det plats både för dig som har medhavd matsäck samt för dig som vill köpa lättare mat, godis och fika. Ett stort och rymligt hus fördelat på två våningar med ca 300 sittplatser samt gott om toaletter.
Arbetsuppgifterna är varierande. Några exempel är kassahantering, försäljning och utlämning av mat, diskplock, städ och diverse förberedelser.
Kvalifikationer: Du ska vilja vara en del av vårt team men även kunna jobba självständigt. Här jobbar vi dagtid men du ska vara flexibel att kunna jobba kväll. Vi ser gärna dig som gillar utmaningar att söka och bli en del av vårt team.

Café
I vårt mysiga café på nedre plan finner man allt från goda smörgåsar, fikabröd och sallader till enkla soppor. Här söker vi dig som vill vara en del av ett litet tajt team.
Kvalifikationer: Du ska kunna samarbeta väl men även kunna jobba ensam. Våra arbetsuppgifter är allt från att göra olika kaffesorter i vår baristamaskin till att servera fikabröd, hantera kassan samt plocka disk. Här jobbar vi dagtid men du ska vara flexibel att kunna jobba kväll. Vi ser gärna dig som gillar utmaningar att söka och bli en del av vårt team.

 

Arbetsuppgifter: Här ger vi snabb service till gästerna över disk (kassabiträden). Vi producerar enklare rätter och underhåller våra lokaler under hela dagen.
Kvalifikationer: Du ska vara glad, ha utstrålning, tycka om att bemöta våra gäster och ge bra service. Du ska kunna jobba i stundtals högt tempo. Det är viktigt att vara samarbetsvillig och flexibel i fast food teamet.

 

OM SÄSONGENS TJÄNSTER

Tjänsterna gäller säsong- / timanställningar och innefattar ofta kombijobb mellan flera avdelningar. Lön enligt avtal med Hotell och Restaurang. 

DIN ANSÖKAN

Skicka endast 1 ansökan men skriv gärna om du är intresserad av fler avdelningar.

Är du intresserad av fler av tjänsterna så ragnordna dessa i din ansökan. 
Tex. 1. Fast Food 2. Servis 3. Disk osv..

Vi önskar cv, foto samt personligt brev.

Välkommen att maila din ansökan till alpin@rommealpin.se eller via post Romme Alpin, 781 98 Borlänge.

 De flesta intervjuer kommer att genomföras under hösten.

Har du frågor når du oss på 0243-79 58 00.