Boka express
Skola online Skola online

Ski Exclusive

Ski Exclusive

Ta din skidåkning till en högre nivå tillsammans med Ski Exclusive.
Ski Exclusive är ett koncept för dig (vuxen) som åker mycket skidor och som
vill utveckla din åkning tillsammans med likasinnade.

Detta är ett erbjudande vi har  lördagar under säsongen för max fem personer åt gången. Så först till kvarn...

Priset är endast 1495 kr för 3 timmars åkning med instruktör, och eftersom ni max är fem personer plus instruktören kan ni utnyttja lifttiden till intressanta diskussioner om skidteknik.

BOKA HÄR
eller ring 0243-795800

Vinterns instruktörer är:

Karolina Carlsdotter
: Är förutom Rommes skidskolechef även ansvarig för Svensk Skidlärarexamen och SLAO:s skidlärarutbildningar i Sverige. Hon är Coach för det Svenska Demoteamet som skall representera Sverige vid Interski i Pamporovo i Bulgarien 2019.

Karolina har utbildat både skidlärare och alpina coacher samt några av Sveriges bästa unga åkare på Nyberg Race Camp i Åre. Karolina har jobbat flera år i Nya Zealand som skidlärare och alpin racecoach. Totalt har det blivit 22 säsonger.

Janne Hellgren:  Har en lång meritlista i bagaget, var en aktiv tävlingsåkare på 60, 70 och 80 talet och efter det tränare för Svenska Alpina Landslaget både på Europacup och Världscup.

Varit ansvarig för skidlärarutbildningarna i Sverige på 80 talet och efter det många säsonger i Skidskolan i Åre samtidigt som han varit examinator på svensk skidlärarexamen.

Janne har ägt och drivit Intersport Åre i 20 år och har på så sätt en stor kunskap om materialet inom skidåkningen såsom skidor och pjäxor. Idag kombinerar Janne skidåkningen men att arbeta som Retail Manager för Hestra Concept Stores i Stockholm och Oslo.

Marco Apollonio: Är förutom arbetsledare i skidskolan även utbildare åt SLAO - Svenska Skidanläggningars Organisation och dess utbildningar för skidlärare.

Marco kommer från Trieste i Italien och har den högsta certifieringen en instruktör/skidlärare kan ha – ISIA samt det högst rankade bantestet för instruktörer – Eurotest.