Boka express
Skola online Skola online

Ski Lodge med ski in - ski out


Hotellkoncept
Ski Lodgen erbjuder ett bekvämt skidboende direkt vid backen.
I Ski Lodgen bor ni i rymliga hotellrum för 2 till 6 personer. Hos oss ingår alltid bäddade sängar när ni anländer, stor frukostbuffé varje morgon och avresestädning. På Ski Lodgen finns 740 bäddar fördelade i 169 rum.

Med Ski in - Ski out läge kan bilen stå parkerad. Koppla av och vila benen framför öppna spisen i Ski Lodgens bar och lobby. Ett praktiskt skidrum finns tillgängligt för alla boendegäster med ingång direkt från snön. Har barnen mycket energi kvar efter skidåkning och middag erbjuds ett lekrum.

Som ett prisvärt tillval erbjuds ett Rommepaket där SkiPass och middagar ingår. Lägg till detta vid bokningstillfället.

Rummen
Merparten av rummen är familjerum med 4-5 bäddar.
Vi erbjuder även 6-bädds rum med sovloft för den lite större familjen. Önskar ni ett lite lyxigare alternativ finns Minisvit med 4 bäddar och bastu på loftet.
Är ni endast 2 personer finns dubbelrum, både med och utan bastu.
Vår stora svit är ett rymligt rum i två våningar med två separata sovrum, två badrum med bastu och badkar och ett vardagsrum för umgänge om kvällarna.

Bro mellan huskropparna
I den sammanbindande bron mellan de två huskropparna finns på plan två en rymlig inomhuspassage där gästerna tar sig till och från bar-lobby och restaurang men även till och från relaxavdelningen.

Relaxavdelning ligger på tredje våningen och har entré från huskropp två. I den inglasade relaxavdelningen finns ett större rum att koppla av i efter bastubad, kanske med en god dryck från vår relaxbar.
Vid relaxen finns även ett mindre hotellgym

Se mer bilder på Ski Lodgen - här!

Välkomna!