Boka express
Skola online Skola online
Boka express Skola online

Senior- och familjeveckor

Vecka 11-12 2018 har vi senior- och familjeveckor här på Romme Alpin. Under dessa veckor har vi ett antal exklusiva erbjudanden att ta del av. Läs mer om våra aktiviteter och boka direkt via BOKA EXPRESS eller ring vår bokning på telefon 0243- 79 58 00.

SENIORVECKOR

Ski Exclusive Senior

Utveckla DIN åkning och upptäck skidåkningen på Romme Alpin tillsammans med likasinnade i din egen ålder. Ski Exclusive Senior är ett unikt koncept som vänder sig till seniorer som åker mycket skidor/har åkt mycket eller helt enkelt bara brinner för skidåkningen. Under 3 timmar tillsammans med en av våra absolut bästa instruktörer som är utbildad både nationellt och internationellt diskuterar vi teknik, rörelser och njuter av att utnyttja våra skidors kapacitet i perfekt preparerade nedfarter. Självklart njuter vi också av en fika i vår fantastiska våffelstuga på Snöbergets topp. Ni är max 5 st. + en instruktör som åker tillsammans vilket gör detta väldigt exklusivt.

Ta chansen att åka med Ski Exclusive Senior varje måndag och onsdag under vecka 11-12 mellan klockan 09.00-12.00 för endast 1495 kr/per person inklusive fika.

Gruppskidskola Vuxen 16 år-

Gruppskidskola är en fantastisk möjlighet att utvecklas som skidåkare. Våra duktiga instruktörer ger dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas. Vi hjälper dig med din skidteknik och ger dig många nya upplevelser och minnen. På söndagar och tisdagar under våra senior-och familjeveckor har du möjlighet att åka tillsammans med likasinnade på samma nivå.

Priset: 95 kr för ett tillfälle à 80 minuter mellan klockan 13.30 - 14.50. (endast söndagar och tisdagar vecka 11 och 12)

Level 1 Nybörjarkurs för dig som vill lära dig grunderna inom skidåkning. Här blir du bekant med utrustningen, känner på att stå i rätt position och hitta balansen. Lär dig glida, svänga och bromsa samt åka lift. Förkunskapskrav: Inga.

Level 2 Fortsättningskurs där vi tränar på att få bättre kontroll samt att hitta flytet, rytmen och tajmingen i din åkning. Vi strävar mot att åka med parallella skidor.                                                                                                              
Förkunskapskrav:
Du kan svänga och bromsa i gröna backar samt åka lift. Du är redo för eller har provat blåa backar.


FAMILJEVECKOR

Rommis Våffelkalas

Allas vår Rommi bjuder in alla barn till en smarrig våffelbuffé uppe i Våffelstugan. Självklart åker vi skidor dit och hem, och vem vet vad som mer väntar uppe på berget förutom våfflor och roliga lekar på skidor... Rommis Våffelkalas sker måndag och onsdag under våra familjeveckor mellan klockan 13.30-15.00.

Pris: 250 kr barn.

Förkunskapskrav: Ålder 4–8 år, åker i plog och kan svänga.

Barnskidskola

Vår barnskidskola går av stapeln varje söndag och tisdag under våra familjeveckor mellan klockan 13.30-14.50.
Priset för ett tillfälle är: 95 kr/barn.

Smygare är gruppen för alla som inte har åkt skidor förut. Här börjar vi med enkla skidövningar för att hitta balans och kontroll. Här tränar vi på att bromsa, stanna och åka lift. Målet är att kunna stanna med glasstruten (plog) och att kunna åka lift själva.
Förkunskapskrav:
Inga.

Glidare tränar på att bli stabilare och säkrare på skidorna. Glidarna glider framåt med glädje och utforskar de närliggande backarna. Målet är att försöka åka med parallella skidor, som två glasspinnar.
Förkunskapskrav: Du kan bromsa, stanna och göra plogsvängar samt åka knapplift själv.

 

För våra ordinarie skidskolegrupper och lektioner, läs här!